Velkommen til Odden Fitness

Du er her:   Hjem > Om Odden ForeningsFitness
top
Page
Menu

Om Odden ForeningsFitness

 
 
Odden har nu fået sit eget fitnesscenter. Det er frivilligt drevet, men med uddannede instruktører og professionelt udstyr.
Fitness er en motionsform, der henvender sig til alle – uanset køn og alder. Om du er i god form eller har brug for genoptræning, er du velkommen i Odden fitnesscenter.
 
I fitnesscentret kan du både træne kondition på f. eks løbebånd, romaskine eller motionscykel, og du kan træne muskelstyrke i maskiner eller med løse vægte. Du kan træne for at vedligeholde din krop eller for at blive stærkere, - det er op til dig.
 
1. For at træne i Odden fitnesscenter, skal du have lagt et program af en af instruktørerne, også selvom du har trænet før. På den måde kan centret sikre, at brugerne er fortrolige med maskiner og ikke får skader.
 
Kig ind i centret i et af de tidsrum, hvor der er instruktør. Tiderne står på døren ind til centret. Se dig omkring, og aftal evt. programlægning.
 
Du skal bare i gang. Ring gerne til centrets kontaktpersoner: Dorrit tlf. 24 61 53 55 for mere information..
 
Indmeldelsesgebyret dækker omkostninger i forbindelse med nøglekort m.m. Hvis du i en periode vælger ikke at være medlem, skal du være opmærksom på at der atter skal betales indmeldelsesgebyr, hvis du ikke afleverer dit nøglekort.
 
Indbetalingen skal være registreret hos fitnesscentrets kasserer, før end nøglekort kan udleveres.
 
Indbetaling kan finde sted på konto 1551 10990564. Indmeldelsesblanket kan fås i centret.
Kontakt Dorrit, for bestilling af tid til instruktion på mobil 24 61 53 55 eller mail ka272@hotmail.dk.
Af hensyn til brugernes sikkerhed, er motionscentret videoovervåget 24 timer i døgnet.
 
Doping
Odden Foreningsfitness er medlem af Antidoping Danmark.
Enhver form for brug af doping er forbudt . Brug af doping medfører bortvisning og karantæne i 2 år.
Centrets adresse er: Oddenvej 296, 4583 Sjællands Odde
Mail: oddenfitness@live.com
 
2. Når du har fået program og betalt for medlemskab, får du udleveret et nøglekort. Dette giver adgang til centret i åbningstiden, hver dag fra kl. 6 – 22.
 
Det er en god ide at benytte centret når der er personale, indtil du føler dig helt tryg med dit program og maskinerne. Selvom du har fået lagt program, er du altid velkommen til at henvende dig til en instruktør og få hjælp, råd og vejledning.
 
3. Når du skal træne, åbner du døren til centret ved hjælp af nøglekortet. I garderoben kan du lægge dit overtøj, og der er låsbare bokse, hvor du kan lægge pung m.m. Du kan træne i det tøj du har lyst til. Det skal dog være til at bevæge
sig i. Og husk at bruge sko med rene såler, helst indendørssko. Det er en god ide at tage et håndklæde med til at ligge på ved gulvøvelser og evt. en vandflaske.
 
4. Ved tilmelding får du ordensregler m.m. for centret. De skal selvfølgelig overholdes, for at centret bliver et godt sted at færdes for alle.
 
Man kan købe kaffe, the og vand i køkkenet, og man må gerne sidde i køkkenet i forbindelse med træning og hygge sig.
Fitness er en god og enkel sport at komme i gang med. Den kræver ikke forudgående kendskab, god kondition eller koordination. Du kan træne selv om du er skadet, blot du får at vide hos din læge eller fysioterapeut, hvad du kan tåle.
« forrige top næste »
top
Page
Menu
top
Page
Menu

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login